Expert Vaarwegen Kanaal Almelo-de Haandrik - Provincie Overijssel
Vragen over deze vacature? Neem contact met mij op!
Vacature
Expert Vaarwegen Kanaal Almelo-de Haandrik
Provincie Overijssel
Aanvraagnummer
18194
Duur
6 maanden
Optie tot verlenging
1 maal 6 maanden
Uren per week
16-24
DAS opdracht
DAS Talentenregio
Start
Z.s.m.
Opleidingsniveau
MBO+
Regio
Overijssel
Verloopt op
maandag 28 oktober 2024
Tijd & agenda
09:00 uur  
company logo
Beschrijving

Let op: Omdat de inhoud van deze opdracht een verhoogd risico met zich meebrengt voor de arbeidsrelatie/verhouding van de Opdrachtgever naar een zzp’er toe (indicatie: schijnzelfstandigheid/arbeidsovereenkomst), is het niet mogelijk om deze opdracht als zzp’er uit te voeren. Zzp’ers hebben wel de mogelijkheid te kunnen reageren op de opdracht, maar wanneer de opdracht aan een zzp’er gegund wordt, dient hij/zij in dienst te gaan op detacheringsbasis om de opdracht uit te kunnen voeren.

Organisatie
Werken bij Overijssel
Overijssel is een prachtige provincie om te wonen, te werken en te recreëren. Met elkaar maken we Overijssel iedere dag leefbaarder, mooier, veiliger en beter bereikbaar. De provincie werkt samen met gemeenten, waterschappen, het Rijk, ondernemers en maatschappelijke instanties. Samen zetten we ons in voor de toekomst van onze provincie.

Wegen en Kanalen
Je gaat aan de slag bij de afdeling Wegen en Kanalen (WK), één van de acht afdelingen binnen provincie Overijssel. De afdeling Wegen en Kanalen heeft binnen de provincie Overijssel de zorg voor de provinciale infrastructuur. De afdeling is verantwoordelijk voor het bouwen en beheren van de provinciale wegen, waterwegen, bruggen en sluizen. De afdeling zorgt ervoor dat de benodigde infrastructurele voorzieningen worden gerealiseerd en dat het benodigde onderhoud wordt uitgevoerd.
De afdeling bestaat uit de volgende teams: Leiding , Project Sturing, Project Advies, Ontwikkeling, Verkeer en Infra, Programmamanagement.

Opdracht
Als adviseur vaarwegen zet je de lijnen uit voor het beheer en het gebruik van de provinciale vaarwegen. Je werkt daarbij samen met onder andere de assetmanager, collega adviseurs/experts team WKO, collega's uit andere teams die werken aan projecten en het dagelijks onderhoud en inspectie scheepvaart aan de beheeropgave voor de vaarwegen. Hiermee zorg je ervoor dat het vaarwegverkeer vlot en veilig kan blijven varen.

Provincie Overijssel heeft ruim 150 kilometer aan vaarwegen in beheer. Hierbij worden verschillende types oeverconstructies toegepast, van stalen en betonnen damwanden tot houten en kunststof beschoeiingen en natuurvriendelijke constructies.

Voor het Kanaal Almelo - de Haandrik ben jij als expert verantwoordelijk voor
- Een aantal beheersmaatregelen in het kader van risicomanagement;
- Vragen die voortkomen uit het bouwteam voor de kades;
- Het bepalen van de scope voor ervaringen vanuit kades 2 en 3;
- Technische vragen rondom het kanaal die komen uit de omgeving.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Een maximum uurtarief van €110,- exclusief btw;
2. Aantoonbare afgeronde opleiding op minimaal mbo niveau 4 het gebied van land- en watermanagement of civiele techniek;
3. Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring als beheerder/adviseur vaarwegen in de afgelopen 10 jaar.

Selectiecriteria te beoordelen door Flextender  (weging, totaal 100 punten)
4. Aantoonbaar over kennis van en/of werkervaring met GIS én Excel. Beschrijf welke kennis en werkervaring je hebt en in welke periode (10 punten);
5. Beschrijf in de toelichting beknopt minimaal 3 opdrachten die je eerder hebt uitgevoerd die vergelijkbaar zijn met deze opdracht. Beschrijf per genoemde opdracht op welke manier deze vergelijkbaar is met onze opdracht, je verantwoordelijkheden, het resultaat dat je behaalde en de werkzaamheden die je verrichtte (70 punten);
6. Beschrijf in de toelichting beknopt welke kwaliteiten je nodig acht om deze opdracht succesvol uit te voeren. geef met concrete voorbeelden aan hoe je over deze kwaliteiten beschikt (20 punten).

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Competenties
1. Risico denken;
2. Doelgerichtheid;
3. Omgevingsbewustzijn;
4. Integraal denken;
5. Technische kennis (oever, nautisch, baggeropgaven).

Beoordeling
Stap 1: Beoordeling cv’s op minimumeisen
Flextender beoordeelt de cv’s op de minimumeisen in het bovengenoemde profiel. Kandidaten die voldoen aan de minimumeisen in het bovengenoemde profiel worden geselecteerd voor stap 2 in de beoordeling. De kandidaten die niet voldoen worden niet verder beoordeeld.

Stap 2: Selectie 10 cv’s die aan de organisatie worden voorgelegd
Flextender beoordeelt de cv’s van de kandidaten die voldoen aan de minimumeisen in het bovengenoemde profiel in onderlinge vergelijking op de bovengenoemde “gunningscriteria te beoordelen door Flextender”.

De 10 kandidaten die het beste scoren op bovengenoemde criteria worden geselecteerd voor stap 3 in de beoordeling. Bij een gelijke score is het uurtarief doorslaggevend. De overige kandidaten worden niet voorgelegd aan de opdrachtgever voor verdere beoordeling.

Stap 3: Uitnodiging voor een selectiegesprek
De opdrachtgever beoordeelt de cv’s van de kandidaten die door Flextender zijn geselecteerd in onderlinge vergelijking op de volgende criteria.

  1. Relevante werkervaring op soortgelijke opdrachten.
  2. Relevante werkervaring bij soortgelijke organisaties.

De kandidaten die na deze beoordeling het beste scoren op de beoordeelde gunningscriteria worden uitgenodigd voor een selectiegesprek (stap 4 in de beoordeling). De beste kandidaten worden uitgenodigd voor een gesprek. De overige kandidaten worden niet uitgenodigd voor een gesprek.

Stap 4: Selectiegesprek
In het selectiegesprek wordt door de opdrachtgever nader getoetst in hoeverre de betreffende kandidaten voldoen aan het bovengenoemde profiel (met name wordt getoetst op de competenties). Het selectiegesprek wordt gevoerd met minimaal twee vertegenwoordigers van de organisatie. De kandidaten dienen op elke competentie minimaal een voldoende te scoren. Indien geen van de geselecteerde kandidaten op alle competenties minimaal een voldoende scoort zal stap drie van de beoordeling worden herhaald.

De opdracht wordt gegund aan de kandidaat die naar het oordeel van de organisatie het beste voldoet aan het bovengenoemde profiel. Alle overige kandidaten worden geïnformeerd dat de opdracht niet aan hen wordt gegund. Er wordt een opschortende termijn gehanteerd ter behandeling van eventuele bezwaren.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht geen fee in rekening.

Benodigd aantal professionals
1. 

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
Is hybride werken mogelijk: Ja
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Nader te bepalen
Standplaats: Zwolle

Planning
De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland op woensdag 30 oktober 2024. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op dinsdag 29 oktober 2024 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Overige informatie

  • De opdrachtgever zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vragen.
  • De opdrachtgever zal om een Geheimhoudingsverklaring vragen.
  • De Opdrachtgever zal om een Uniform Europees Aanbestedingsdocument (UEA) vragen.
  • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).
  • Het uurtarief kan worden gewijzigd volgens de hierna genoemde CBS-indexering: CBS CAO Lonen, contractuele loonkosten en arbeidsduur, lonen per uur inclusief bijzondere beloningen indexcijfer, 2020=100: CAO-lonen,contractuele loonkosten en arbeidsduur; indexcijfers (2020-100) cbs.nl).

Meer informatie
Vragen kunnen ingediend worden tot woensdag 23 oktober 2024, 09.00 uur.De vragen en bijbehorende antwoorden worden op donderdag 24 oktober 2024 gepubliceerd op onze website. Inhoudelijke vragen kunt u indienen bij Flextender, via de onderstaande button. Vragen omtrent de procedure kunt u telefonisch stellen. Flextender is bereikbaar op telefoonnummer 035-7510777.

Update 23-10: er zijn geen vragen gesteld.

De reactietermijn van deze inhuuropdracht duurt tot maandag 28 oktober 2024, 09:00 uur. Tot die tijd kunt u reageren.

REAGEER OP DEZE OPDRACHT STEL EEN VRAAG